Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

woensdag 18 april 2012

Update week 15 !!!!!!!!!

Zo, dat was het laatste achterstallige werk. Zometeen ga ik de blokken voor deze week tekenen en knippen, dan zit ik weer op schema. Word wel doorwerken de komende weken, want ik heb bedacht, dat ik maar eens een ouderwetse voorjaarsschoonmaak ga houden. Maar niet zo ouderwets als m'n moeder het altijd doet, dat iedere dag wat gedaan wordt en dan in twee weken het hele huis is gebeurd. Maar wel iedere week een paar ruimtes, dan moet het in een week of 4 toch gepiept zijn. Lijkt me wel lekker een keer alle hoekjes en gaatjes doen. Maar goed, eerst week 15 laten zien.

Huisje 15:


SBS blok F6:


De SBS blokken voor de eerste twee rijen zijn af en aan elkaar gezet. Ik heb ze op de foto gekregen, maar het is helaas niet zo'n scherpe foto geworden...


Dat was 'm weer voor deze keer.
Groetjes,
Anja.

2 opmerkingen:

  1. Schitterend je huisje, en wat word je Sbs mooi, mooi van kleur zo.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi huisje, dat wordt helemaal hip die stofjes. Succes met de schoonmaak. Ben ook op mijn manier bezig, maar ook niet zoals mijn moeder het deed. Fijn weekend alvast.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!