Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

woensdag 26 september 2012

De top van de huisjesquilt is af!

Hieperdepiep hoera! Er is een top af! De huisjesquilt is af en helemaal naar m'n zin geworden. Ik mag hem vast al wel showen, want ik heb maar 49 huisjes gemaakt en niet voor iedere dag van het jaar 1. M'n eigen draai eraan gegeven, dat wel. Letterlijk en figuurlijk, hahaha! Kijk je mee?


Is het geen vrolijk en warm geheel geworden? Nu komt er een leuk werkje aan (maar niet heus...) : strijken....! En dan zo, dat het doorquilten straks wat makkelijker wordt. Het is de bedoeling om langs het vierkant te quilten, en langs de luchten. Alles in de naad, dus dan is het strijken wel belangrijk. Volgende week maar eens een uurtje voor gaan zitten... Dan sandwichen en heerlijke uurtjes quilten voor de boeg! En dan weer een dilemma....welke kleur moet de bies krijgen? Maar daar ga ik later wel eens over nadenken. Nu wil ik eerst het eerste New York Beauty blok voor de quilt van m'n zoon afmaken. .....en de herfst-kol afhaken natuurlijk. .....o ja, en m'n blokkenboek moet ook nog af. Genoeg te doen dus! O ja, en eerst moet ik nu maar eens gaan afwassen, want het huishouden mag er natuurlijk niet onder lijden, hahaha!!!

groetjes Anja.

3 opmerkingen:

 1. Hij is zeker ooi geworden, leuk met afwisselend de huisjes schuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is hij mooi geworden Anja.
  Leuk zo die eigen draai eraan !
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De huisjesquilt is Super. Gelukkig eens iets anders. Leuk bedacht.
   Gr. Alice

   Verwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!