Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

vrijdag 26 oktober 2012

Terug van weggeweest...

De afgelopen drie weken ben ik met van alles bezig geweest, behalve met bloggen. Maar nu wil ik toch weer beginnen om regelmatig wat te laten zien. Ook ben ik het uiterlijk van m'n blog wat aan het aanpassen, maar ik ben nog niet tevreden met hoe het eruit ziet. Ga ik komende week nog eens even voor zitten. Maar nu eerst een update van wat ik aan het doen ben.
De huisjes waren af, maar m'n quiltjuf opperde het idee om er nog een rand aan te zetten. Thuisgekomen heb ik de top aan m'n kast gehangen om het elke keer eens te bekijken. Ik ben er inmiddels uit hoe het moet gaan worden, dus binnenkort  kunnen jullie het resultaat zien.

Van een vriendin kreeg ik een pakketje van zpagetti. Ze had het gekocht, was begonnen, maar het bleek niet wat voor haar te zijn. Dus kreeg ik het van haar! Is dat nou niet leuk? Ik heb het nog even weggelegd, omdat ik nog met andere dingen bezig ben, maar ik ga het zeker binnenkort uitproberen!


In de herfstvakantie was een buurmeisje jarig. Ze komt vaak bij ons eten, dus iets persoonlijks vond ik wel leuk. Haar kamer is met veel rose, daarom heb ik een leuk kussen gemaakt. Een geborduurde klaproos heb ik uit een geborduurd schilderij geknipt. Wat bloemen gehaakt. Wat lapjes, bandjes en ziehier het resultaat:En van wat restjes een leuk hartje erbij...


Iets heel anders, maar ook een creatieve activiteit is een taartworkshop. Die kreeg ik op een vrijwilligersavond van de peuterspeelzaal waar ik invalleidster ben. Het lukte wonderbaarlijk goed. Had ik niet verwacht, want met de klei op de speelzaal kom ik meestal niet verder dan slakken en sneeuwpoppen... Hij smaakte ook goed!


De volgende keer zal ik nog meer laten zien. Tot dan!

groetjes Anja.

4 opmerkingen:

 1. Hé Anita, ik vond het al zo lang duren, dacht al dat je op vakantie was haha Leuk om weer te lezen wat je allemaal aan het maken bent, ben heeeeel erg nieuwsgierig naar je huisjesquilt, en of je er nog een rand om heen doet of niet... die quiltjuf ook met haar idee, ze houdt je wel aan het werk he? Ook het zpaghetti breien ben in benieuwd naar, volgens mij ga je er weer iets leuks van maken, net als dat mooie kussen en hart, prachtig! En lekker hoor die taart!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, hoor. Al die dingen waar je mee bezig bent.
  De taart ziet er erg lekker uit. Ze zijn ook zo leuk om te maken. Ik maak er zelf ook wel eens één.
  Je blog ziet er ook leuk uit. Helemaal in herfststijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kussentje en een mooi hartje. Je taartje ziet er erg lekker uit.
  Fijn weekend,

  Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke dingen heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!