Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

dinsdag 13 november 2012

Blokkenboek en breien

Een hele poos geleden heb ik verteld dat ik een blokkenboek wil gaan maken. Het eerste blok is allang klaar, maar een vervolg kwam er maar niet. Dus in een fanatieke bui heb ik besloten, dat het blokkenboek nu eerst maar eens afgemaakt moet worden. Dus heb ik een tweede blok gemaakt. Het is erg leuk geworden, met die frisse Hollandse kleurtjes:


Het blok heet: Dear old dad. Voor wie het niet meer weet, zo zag het andere blok eruit:

 

Dit blok heet: Dutch rose.
De komende week wil ik van deze twee blokken een blokkenboek maken, waar ik de geknipte blokken die liggen te wachten op naald en draad in kan bewaren. En misschien ook naalden, spelden, een schaartje, garen.... Oei, het moet geen complete handwerktas worden! Nou ja, je ziet het wel, wat het wordt.

Omdat ik breien ook altijd heerlijk vind, heb ik een nieuw, snel werkje op de naalden gezet. Wat een joekels van naalden zijn dat, maat 9! De jongens wilden er al een zwaardgevecht mee houden, hahaha! De volgende keer is het vast wel af, want het werkt lekker snel met zulk dik garen en dikke naalden.


Tot gauw!

Groetjes, Anja.3 opmerkingen:

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!