Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

maandag 5 november 2012

Nu echt af!

De top van de huisjesquilt is nu écht af. Op advies van mijn quiltjuf heb ik er toch een rand omgedaan. Maar eerst moest ik wel even nadenken welke kleur ik het zou doen. Wit, rood, blauw of zandkleur? Al die kleuren zitten langs de buitenrand,dus dan komen dezelfde kleuren tegen elkaar, dat vind ik niet mooi. Een andere kleur dus. Misschien de kleur van de deurtjes? Ja, dat kan wel goed. Het was wel van een lapje van de SBS, maar daar is vast nog wel een goed lapje bij te vinden. En dan als afsluiter nog een creme rand. Dat moet goed zijn. Na het quilten kan ik nog weleens nadenken over de kleur van de afwerkbies...


Volgende klusje: strijken en dubbelen van de huisjesquilt. Volgende week aan de beurt.

Ik ben nu ook goed bezig met de quilt voor m'n jongste. Na wat brainstormen met hem en z'n broers is de volgende naam voor de quilt gekozen:

Kleurenfeest

Nou, dat deze naam bij de quilt past, zie je wel aan de eerste twee blokken:
Daar word je wel vrolijk van, toch?

Groetjes,
Anja.

3 opmerkingen:

 1. Wauw, Anja! Als jij wat laat zien dan is het ook meteen raak, wat een prachtig huisjesquilt en Kleurenfeest gaat er ook heel er kleurrijk uitzien, wat leuk dat je dat samen met je zoon hebt bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat heb je dat leuk gedaan heel apart
  Schitterend zijn je blokken, wat een kleuren
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn je huisjes prachtig geworden en wat worden de NYB blokken mooi en erg kleurrijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!