Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

woensdag 14 augustus 2013

En de laatste winnaar is........

Zoals beloofd, vandaag de bekendmaking van de winnaar van de laatste zomer give away.
De winnaar van deze week is:

Marja !!!


Marja, gefeliciteerd met de lapjes. Ze komen snel jouw kant op. 
En nu ga ik snel verder met het quilten van de vogeltjesquilt, want mijn vriendin en haar gezinnetje mogen hun lieve kleine meisje volgende week ophalen in Taiwan!!! Dat is nog eens goed nieuws, dus daar gaan we nog even heel veel steekjes vol liefde voor maken. Voor haar grote broer die 4,5 jaar geleden uit Taiwan is gekomen heb ik ook een quilt gemaakt, deze was met sterren. Kijk maar eens:


Hij slaapt nu al in een groot bed, maar de sterrenquilt ligt nog altijd op z'n voeteneind en wordt vaak gebruikt. Ik ga aan de slag!

Groetjes van Anja.

3 opmerkingen:

  1. Hallo Anja, wat ontzettend leuk dat ik de winnaar ben van de laatste give away. Ik stuur je even een mailtje met mijn gegevens.
    Groetjes, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Anja,
    Gistermiddag viel je enveloppe met de lapjes in de bus. Heel erg bedankt. Ik ben er erg blij mee. Ik weet nog niet wat ik er van ga maken, maar ze zijn een welkome aanvulling op mijn nog kleine voorraad quiltlapjes. Groetjes, Marja

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!