Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

maandag 19 september 2011

Ik ben verhuisd!

Na een aantal weken te hebben afgewacht heb ik toch besloten om van Weblog naar Blogspot te gaan. Ook als alles bij Weblog weer klopt moet ik de lay-out en het design weer helemaal opnieuw instellen en het is nog maar de vraag of alles weer in orde komt.
Dus ben ik hier maar wat aan het proberen gegaan. Ik ben nog helemaal niet tevreden over hoe mijn blog eruit ziet, maar ik blijf de komende week gewoon een beetje knutselen tot ik tevreden ben. Ook lukt het me nog niet om een diavoorstelling vanuit PicasaWeb op m'n blog te krijgen. Dat moet ik dus ook nog even uitvinden... Omdat ik hier opnieuw begin, zal ik jullie eerst nog even laten zien, wat ik allemaal al heb gemaakt in de loop der jaren. Ik begon met de cursus Patchwork en Quilten I bij de Quiltkelder in Putten. Daar maakte ik dit leuke quiltje:

Ik blijf hem leuk vinden. Helaas kan ik hem na het klusgeweld van de afgelopen zomer niet terugvinden. Ik weet echt niet meer waar hij ligt. Zal vast wel weer tevoorschijn komen...
Toen kwam de cursus Patchwork en Quilten II. Daar moesten we achtpuntige sterren maken met een randstof. Dat was echt even nadenken steeds, maar erg leuk om te doen. Met dit als resultaat:

Verder heb ik geen complete cursussen gedaan, maar na cursus 2 ben ik eerst een jaartje met verlof gegaan, want toen was onze jongste op komst. Ik maakte toen wel een dekentje voor in de mooie ouderwetse kinderwagen.

                              
Voor onze oudste heb ik een bolquilt gemaakt.

Voor onze middelste een strandquilt.

Voor onze jongste ga ik er volgend jaar één maken. Dan is hij iets ouder en kan hij zelf meehelpen kiezen hoe het moet worden. Morgen vertel ik verder. Graag tot dan!

4 opmerkingen:

 1. Welkom bij Blogger , je hebt groot gelijk! Het bevalt mij prima....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan je alleen maar gelijk geven. Zoals je hebt gezien, ben ik al vrij snel na het begin van de migratie overgestapt naar Blogspot en het bevalt me hier heel erg goed, hoewel ik ook nog steeds "zoekende" ben naar sommige dingen. Ik ben er ook nog niet achter hoe het moet met die diavoorstelling, maar dat is ook een kwestie van daar tijd in steken en die tijd gun ik me dan niet, nou ja komt wel een keer.
  Vergeet ik nog bijna te zeggen dat er leuke quiltjes te zien zijn in je eerste logje. Succes verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Anja, wat leuk dat je mijn blog hebt bezocht en een berichtje achtergelaten hebt. Kan mij voorstellen dat je overgestapt bent naar Blogspot. Het duurde wel heel lang en volgens mij zijn de problemen nog niet opgelost. Je nieuwe blog ziet er prima uit! Nu nog even je blog in Google Reader zetten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gevonden!! Ik kan mij deze nog wel herinneren. Die van mij wordt een stuk kleiner,... pppfff,... valt nog niet mee om te paperpiecen,...

  Mooi hoor Anja,..

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!