Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

donderdag 12 januari 2012

Aapjes kijken

Voor mijn schoonzusje die vandaag jarig is heb ik leuke bekerwarmers gemaakt. Zij is al heel lang apenfan, werkt als apenverzorger en handwerkt en knutselt ook graag. Ze was dit patroon tegengekomen en gaf mij de tip dat ze bijna jarig was.....dus even in m'n katoen gezocht, het patroon vertaald uit het Engels en haken maar. Was wel even puzzelen, want natuurlijk paste het patroon niet bij het garen en de beker, maar na een paar keer uithalen en opnieuw beginnen is dit het uiteindelijk geworden:


Zijn ze niet geinig?

Gisteren was ik een keer te gast bij een andere quiltgroep en daar heb ik de kalenderquiltjes voor februari en maart voorbereid. En 's middags ben ik er thuis maar mee verder gegaan. Ze liggen nu te wachten op mooie festonsteekjes...Ook heb ik gisteren wat lapjes en wolvilt uitgezocht voor een leuk voorjaarsquiltje uit dit blad:


Gisteravond heb ik het franse woordenboek er maar eens bijgepakt, zodat ik het patroon vast eens door kon lezen. Over twee weken heb ik er een dag voor gereserveerd waarop ik er rustig aan kan gaan beginnen. Even mezelf inhouden dus...
Nu roept het huishouden me, hahaha!

groetjes Anja.


2 opmerkingen:

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!