Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

woensdag 4 januari 2012

Affo's 2011

Allereerst wil ik jullie allemaal een voorspoedig en creatief 2012 toewensen.
Op de valreep heb ik in 2011 nog een paar werkjes afgemaakt. Als eerste laat ik jullie het kalenderquiltje van Januari zien:


En de geborduurde boompjes heb ik ook 'ingequilt'.


Ik vind het zelf erg geslaagd, de stofjes passen er perfect bij. Dat zal een leuk gezicht worden, langs de trap, tegen het witte behang...

Helaas kan ik nog geen huisjes laten zien. Ik heb een Charm pack van American Banner van Moda besteld, die ik hiervoor wil gaan gebruiken. (Dus niet van scraps, maar misschien gebruik ik wel scraps erbij.) Nu moet ik even wachten tot het bezorgd word, dan ga ik ook van start.
Nu ben ik bezig de little quilt of love af te maken. Het quiltje zit bijna in elkaar, vanavond ga ik hem dubbelen en beginnen met quilten. Dus het kan denk ik morgen af komen. Dan hoef ik alleen de scrapquilt nog maar te dubbelen om m'n kerstvakantielijstje af te hebben. Gaat goed zo!

Tot gauw,
groetjes Anja.


1 opmerking:

  1. Staat super leuk om zo je borduurwerkjes te verwerken. Ben benieuwd naar je eerste huisje. Fijn weekend verder.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!