Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

zaterdag 30 juni 2012

Druk, druk, druk....

Maar daar hebben veel mensen last van, denk ik. De afgelopen week waren er zoveel dingen te doen en te regelen. Ik ben eigenlijk niet aan handwerken of een blogje maken toegekomen. Zelfs het kalenderquiltje voor juli moet nog geborduurd en genaaid worden. Alleen het knippen en opstrijken is gebeurd. Vorige week had ik wel weer een paar SBS-blokken gemaakt. Dan laat ik die nu maar zien.

C9 - Grandmother's pride


C10 - Night & noon


F5 - New York Beauty


Gisteren heeft onze oudste zijn verjaardag alvast voor z'n vriendjes gevierd. Hij is namelijk middenin de zomervakantie jarig. Hij koos een gezonde traktatie voor op school:


Mmm, dat was lekker! En na een paar uur rommelen in het bos, heb ik een heerlijk buffetje gemaakt. Dat was een groot succes! Weer eens wat anders dan patat of pannenkoeken. Allerlei lekker hapjes voor het kiezen en dan zelf opscheppen. Ze genoten er van en bijna alles was op!


Na zo'n lekkere en gezellige maaltijd nog een leuke DVD kijken, hangend in de bank en stoelen en toen was het feest afgelopen. Het leukste feestje tot nu toe, aldus onze zoon. Voor herhaling vatbaar dus, bij de andere twee...

groetjes en een fijn en zonnig weekend!
Anja.


1 opmerking:

  1. O, Anja, wat zijn je blokken weer prachtig, leuk om te zien wat me mog te wachten staat ;-)
    Nog/alvast gefeliciteerd met je zoon!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!