Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

maandag 28 januari 2013

Kleurenfeest

Nou, het is inderdaad een feest, al die kleuren in de quilt voor m'n jongste. Ik begin er steeds meer plezier in te krijgen. Moet je eens zien hoe dat staat een stel blokken aan elkaar.


Nu ben ik begonnen aan het derde New York Beauty blok. Eerst een stapeltje lapjes op m'n stoelleuning.


En dan naaien maar.En dan zijn er alweer drie stroken aan elkaar gezet. Ik hoop, dat het allemaal goed zit, want voor m'n gevoel is de rose/groene strook iets te krap en de paars/gele strook iets te ruim. Maar misschien komt het allemaal goed te zitten als er weer iets aan vast genaaid word.


Nu ga ik even verder met het naaien van de nieuwe gordijnen en vitrages voor onze slaapkamer. Een minder leuk klusje, maar toch maar even doorzetten. Het resultaat is het werk waard!

groetjes Anja.

4 opmerkingen:

  1. Oh, dat ziet er echt prachtig kleurig uit, en wat ga je snel. Toch is op de foto niet te zien dat de ene strook strakker zit dan de andere. Fleurt de leuning van je stoel mooi op he?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hi friend...Im linking up on tuesday, you can share your cooking recepee craft
    Gods word, whatever you choose..your email will remain private
    thanks if you share here..

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!