Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

donderdag 25 juli 2013

Cadeautje voor de juf

Ik kwam deze foto's nog tegen op m'n camera.
De jongens hebben deze gemaakt voor hun juffen. Alles afwegen en ieder laagje mooi glad aanstampen met de flessenlikker. Met 'lieve woorden' op een kaart of etiket geschreven. 
Met de inhoud kan de juf lekkere havermoutkoekjes met chocolade en pinda's maken. Een eitje en wat boter is het enige dat er nog bij moet. Het recept heb ik op het kaartje geplakt.
 Het idee komt van het internet. Je kunt het op vele sites vinden. Leuk toch? De potten komen van de rommelmarkt, zagen er nog als nieuw uit. Ik heb er dit weekend nog een paar nodig voor m'n zus, waar de jongens gaan logeren en voor onze vrienden waar we op de koffie gaan. Weer eens wat anders dan een bosje bloemen, toch? Dus morgen nog even wat ingrediĆ«nten kopen en een paar potten...

groetjes Anja.

3 opmerkingen:

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!