Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

zaterdag 27 juli 2013

Give away nr. 2

Het is zaterdag, tijd voor de tweede give away. Het zijn deze keer twee roze en één creme lapje. 


Wat moet je ervoor doen? Alleen maar een reactie achterlaten onderaan dit bericht. En het is natuurlijk ook leuk, als je het deelt op jouw blog of bijvoorbeeld Facebook. Maar dat hoeft niet persé. Als je een idee hebt wat je met de lapjes wilt gaan doen, is dat ook wel het vermelden waard. Daar ben ik natuurlijk wel benieuwd naar.  Je kunt reageren tot woensdag 12 uur. Later die dag maak ik bekend wie de winnaar is.

En hoe het komt, dat ik lapjes aan het weggeven ben? Nou, ik heb de afgelopen tijd ons hele huis van top tot teen opgeruimd. Er is veel weggegooid. Nog bruikbare spullen staan op zolder, daar ga ik deze vakantie nog een keer mee op een kofferbakverkoop staan. Er is ook wat weggegeven. Afgelopen zaterdag was de hobbyhoek aan de beurt. Heel veel oude bladmuziek waar ik niks meer mee doe heb ik bij het oud papier gedaan. Twee grote tassen met stukken stof e.d. naar m'n zus, die gebruikt dat misschien weer voor kussens e.d. voor haar webwinkel. En dus ook wat lapjes, die ik w.s. toch niet ga gebruiken. Ik dacht: Misschien kan ik er iemand anders nog blij mee maken. Dus vandaar... En wat heerlijk, zo'n opgeruimd huis en werkplek!!!


Nu is m'n hoofd ook weer meer opgeruimd. Tijd om dingen af te maken en stiekem na te denken over nieuwe dingen....

Groetjes Anja.

11 opmerkingen:

 1. Ja ja, daar ben ik weer, wil "weer " meedoen als het mag. Wat ik er mee ga doen ligt helemaal aan of het bij mijn andere roze lapjes past. Zal het delen op Fb.
  Groetjes en een fijn weekend, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. piep

  ja ik wil!!.
  hihi, heel graag meedoen,

  ik zou er een tasje met knipsluiting van maken denk ik,

  knufje mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik waag ook graag een gokje. Wat zou ik ermee doen? Ik denk gebruiken voor mijn nieuwe quilt: a kitten's tale. Daar ben ik lapjes voor aan het sparen en deze passen er vast heel goed in !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, ik doe ook graag mee!
  Ik houd erg van roze, en heb al een hele verzameling.
  Nog geen vastomlijnd plan, maar ik denk aan een quiltje met mandjes of appeltjes..

  Groet, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n opgeruimde werkplek, daar droom ik nog wel eens van, maar ja, zolang het geen nachtmerrie wordt, rommel ik rustig door.
  De lapjes zou ik gebruiken voor een quilt met 8 puntige sterren die ik wil gaan maken voor een 6-jarige jongedame.

  Fijn weekend!

  Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, ik wil ook graag meedoen. Ze passen precies bij de verzameling "Girls day out", die ik wil maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zonnige zondag! Ik doe ook graag mee en zou met die stofjes het patroontje van onze juf Carine willen maken. Het is een patroontje van een piepklein huisje om een klosje draad in te steken. Omdat al mijn andere accesoires ook roze zijn, zou dit perfect passen.
  Ik duim alvast voor mezelf, oooooooooohhhhhhhh ;)
  Bedankt voor het leuke initiatief!
  Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, ik wil ook meedoen! Mijn Civil War Love Letters quilt wordt in rode en roze lapjes gemaakt, het gaat tenslotte over liefde... Dus ze zouden hier best eens in kunnen passen!
  Leuk om zo'n give away te organiseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er inderdaad netjes uit. Ik wil ook wel graag meedoen. Ik ben nog een beginneling en ben nog stoffen aan het verzamen/kopen. Ideeën genoeg. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie lapjes geef je weg. Dat opruimen is heerlijk schept zeker ruimte en je weet weer wat je hebt en bent niets mee kwijt, ik spreek uit ervaring.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi om zoiets te doen. Zelf zou ik er vingermuisjes van maken want die heb ik niet genoeg. Bij elk projectje hoort een speldenkussentje en dan moet je niet telkens van de ene doos naar de andere overladen.
  Lydia

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!