Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

maandag 21 oktober 2013

Hard gewerkt!

Oproepjes op Facebook en m'n blog werkt dus echt! Nadat ik had geschreven dat ik breigaren tekort kwam, kreeg ik al van verschillende mensen een berichtje dat ik t.z.t. hun restjes mocht hebben, anderen hadden nog bij 'hun' Wibra gekeken. Allemaal hartelijk bedankt!
Maar toen werd ik gebeld door iemand hier uit het dorp. Ze kende me, omdat ik een keer een inhaalles had gehad bij haar quiltgroep. Ze had een paar bollen van dit garen liggen zonder vaste plannen. Ik mocht ze wel van haar overnemen!!! Is dat niet superaardig?! Bij deze nogmaals heel erg bedankt! Dit is het resultaat geworden:


 
Ben er erg blij mee. Het voelt heerlijk warm en staat zo fleurig met die warme kleuren. Laat de kou maar komen!
Ondertussen ben ik ook druk geweest met de Kleurenquilt. Alles wat ik af heb zit nu aan elkaar. Hierboven en hieronder komen nog 4 rijen met blokken. Als al die blokken eraan zitten komt rondom nog een driehoekenrand. Nog genoeg te doen, dus. Deze week hebben de jongens vakantie en mijn voornemen is om blokken te gaan naaien. Ik heb er nog 17 geknipt klaarliggen. Maar of die allemaal af komen?

 
Nog even iets heel anders. Het koor waar ik in zing doet mee aan Nederland zingt steeds beter. Je kunt als koor begeleiding door een professionele coach winnen. Dat zou wel erg leuk zijn. Iedere week is er een poule met koren waarop gestemd kan worden. Mijn vraag is dus: willen jullie op mijn koor stemmen? Het is Gospelkoor ReTurn uit Ermelo, koor G in de poule. Onder de stemmers wordt ook nog een lekkere taart verloot. Wie weet win je die ook nog!
Hier kan je stemmen: 

 
Alvast heel erg bedankt en tot gauw!

Groetjes, Anja.

2 opmerkingen:

  1. Mooie omslagdoek, heerlijk die kleurtjes net als het quilt voor jullie zoon, zo vrolijk! Ik heb net op je koor gestemt, mooie liederen!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!