Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

maandag 18 november 2013

Projectje tussendoor...

 Voor ik over het tussendoor project vertel laat ik nog een paar dingetjes zien.
Allereerst een kussen dat ik voor de verjaardag van ons oude buurmeisje heb gemaakt. Ze had al eens een roze gekregen, die zag er zo uit:
 
 
Maar nu ze verhuist zijn, paste het niet meer zo in haar kamer. Dus heb ik voor haar een nieuwe gemaakt. Op de foto zie je ook een stukje van het behang wat op haar kamer zit, daar moest het bij passen. Ze was er erg blij mee, leuk om te zien!
 
 
Tijdens de quiltles ben ik bezweken voor deze lap. Op de stofbreedte heb je twaalf verschillende motieven/kleuren. Handig he? Ik weet nog niet wat ik ermee ga doen, w.s. een paar kussens maken, volgend jaar ofzo.....
 
 
En dan nog een babyquilt. Ja, een tijdje terug is er bij vrienden van ons een jongetje geboren. Omdat ze voor de geboorte nog niet wisten wat het zou worden en ze de kleuren van het kamertje bij een meisje anders wilden dan bij een jongetje maak ik de quilt nu pas. Het kindje ligt toch nog in de wieg bij paps en mams op de kamer. Maar vandaag ben ik er toch aan begonnen. Eerst alles aftekenen en knippen en dan kan  ik morgen misschien gaan naaien.
Dit zijn de lapjes:
 
 
Nou, nu ga ik dus hard aan het werk!
 
groetjes,
Anja.

4 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze leuk geworden. De stoffen voor de babyquilt zijn zo vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kussens zijn dit geworden lekker vrolijk
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So lovely!
  Greetings from Finland! :)
  Ulla's Quilt World
  Hugs, Ulla

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!