Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

zondag 22 april 2018

Update quilt en vestje gehaakt

De top van de quilt is bijna klaar. Zo ziet hij er uit. Ik vind het zelf erg leuk geworden en mijn vriendin vond dat ook. Zij heeft het resultaat tot nu toe al gezien. Nu ben ik nog bezig met het festonneren van de bamboeblaadjes. Daar gaat nog wel even tijd in zitten. Daarna kan ik gaan sandwichen en quilten.
 
 
Ook heb ik nog een vestje gehaakt. Ik zocht een vestje bij dit jurkje, kon niets geschikts vinden, toen dus maar garen gehaald en zelf wat gemaakt. Ik maakte een gekocht vestje/shrug na. Zo is het geworden. Dit was voor een optreden met 'mijn' mannenkoor, wat ik sinds september dirigeer. De mannen dragen een spijkerbroek met wit overhemd, dus ik vond deze outfit daar wel mooi bij passen.

 
Ik gebruikte het patroon van de confettisjaal van Wendy.  
Het patroon vind je hier.

 
Het haakte lekker snel, dat moest ook wel, want ik had drie dagen de tijd om het af te krijgen naast m'n andere bezigheden. Maar het is gelukt!
 
Tot de volgende keer weer!
 
 

2 opmerkingen:

  1. Eerst zag ik het vestje niet, maar nog 1x goed kijken en ja hoor, erg mooi geworden. Heb je het recht gehaakt en daarna de mouwen dichtgemaakt?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat heb je met dat donkerblauw hè?
    Het is niet helemaal recht, bij de mouwen heb ik een stuk aan beide kanten geminderd, dan vond ik het mooier vallen en dat was bij mijn voorbeeldvestje ook zo.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!