Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

zondag 22 januari 2012

Huisje 3

Ik was bijna vergeten om huisje 3 te laten zien. Afgelopen donderdag heb ik die in elkaar gezet. Het is echt een gepriegel, maar wel een erg léuk priegelwerkje. Daar komt 'ie!


Groetjes,

Anja.

5 opmerkingen:

 1. Het is een mooi huisjes.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, zo gaat het lukken. Dankjewel! Mooi huisje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Anja, via helen kom ik op je blog. Die halve quiltring die je daar ziet heb ik gekocht bij Marina's quiltshop in den dolder, maar ik denk dat ze bij elke goede Quiltwinkel te bestellen zijn. Het is reuze handig voor het quilten van borders! Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anja, bedankt voor de leuke reactie op mijn blog. Een Bee is echt een verrijking hoor! Zo heerlijk om je hobby te kunnen delen met soortgenoten! Ik ben 3 jaar geleden zelf een Bee begonnen omdat er niets bij mij in de buurt was. Nog geen dag spijt van gehad! Zaterdag organiseer ik een grote Blogger Bee voor bloggers uit het land, daar lees je binnenkort alles over op mijn blog.
  groetjes,
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!