Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

dinsdag 21 februari 2012

Gewonnen en in de bonen...

Hoera, ik heb gewonnen bij Joke! Er komt een kippenpatroon mijn kant op. Leuk voor de pasen! Bedankt hoor!

Schreef ik gisteren dat ik een paar huisjes gemist had... heb ik ze nog niet allemaal laten zien. Nummer zeven stond nl. nog niet op de foto. Dus dat maak ik bij deze nog goed. Ik ben blijkbaar echt in de bonen geweest!

Huisje 7:


Op de foto lijkt de fundering een beetje verzakt, maar dat is in het ecchie niet hoor! Deze week is het week 8, dus tijd om huisje 8 te gaan maken. Wordt vervolgd dus.


Mijn man vond het tijd dat ik ook eens iets voor hem zou gaan maken. Dus heb ik de breipennen  gepakt en een paar sokken voor hem gebreid. Hij is er heel erg blij mee, ze zitten precies goed. (de foto is helaas een beetje flets en wazig) Dus ga ik nog maar een paar breien. Ik vind het namelijk erg leuk werk om te doen en het gaat lekker snel. Ook wel belangrijk, toch?

groetjes van Anja.

5 opmerkingen:

 1. Gefelliciteerd met je prijs. En ik vind het knap dat je sokken kan breien.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Anja,

  Mooi je huisjes! Ik vind het wel een beetje gepriegel hoor! Kijk, breien vind ik al een stuk leuker. Mooie sokken trouwens, warm en sterk.
  gezellig werkje sokken breien, beetje knus vind je niet?
  Hartelijks Crea Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je prijs! Bij liggen de huisjes helemaal stil momenteel! Jij hebt er in ieder geval weer een mooie bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, zowel het huisje als de sokken, lekker warm allebei ;-)
  Ik heb les van Jannie, ben net vanavond geweest het was weer reuze gezellig en leerzaam. Mag nu de tafelloper doorpitten. Twee weken terug een workshop bij Aagje gehad, ook erg leuk, ik begin een beetje verslaafd te raken aan de quiltkelder, het zit er zo gezellig tussen al die stofjes.
  Ik ga je volgen Anja!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb het vanmorgen uitgezwaaid Anja

  Schitterende en lekkere warme sokken en mooie je huisje

  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!