Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

maandag 27 februari 2012

SBS en huisje(s)

Het is gelukt, 2 SBS blokken en een huisje, de 'taken' voor week 8 zijn afgekomen.
Allereerst de SBS blokken.

A6 - Tennessee


A7 - Cats and mice


Ze zijn weer goed gelukt, al zeg ik het zelf. Ik vind dit soort blokken echt leuk om te maken. Het knippen en aftekenen is wel het minst leuke werk, maar ja, het hoort erbij hè? Gewoon iedere keer even doorzetten, of eens een middagje gaan zitten en er gelijk een heleboel maken. Ja, misschien ga ik dat woensdagmiddag maar eens even doen!

Ook huisje 8 is klaar:


De foto is niet geweldig, maar ja... Inmiddels zijn alle steentjes voor alle huisjes getekend en geknipt, op nog 32 luchten na. Dat wil ik deze week dus nog wel gaan doen. Toen ik bezig was, ontdekte ik opeens, dat ik in twee huisjes hetzelfde stofje voor het driehoekje had gebruikt. Dat kan natuurlijk niet, want ik wilde juist ieder onderdeel van het huisjes van verschillende stofjes maken. Huisje 1 heb ik daarom veranderd:

Voor:


Na:


Zo, ook weer opgelost! Nu nog even wat stofzuigen, opruimen en wassen, dan kan ik vanmiddag misschien nog een poosje aan de lentequilt werken.

groetjes, Anja.

2 opmerkingen:

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!