Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

donderdag 1 maart 2012

Haal de lente in huis!

Zelf ben ik echt een herfst- en wintermens. Ik moet altijd even omschakelen als het voorjaar gaat beginnen. Eerst hoeft het voor mij niet zo. Maar als je dan met fleurige stofjes en garen in de weer gaat en 's ochtends de vogeltjes zo druk bezig hoort, nou, dan beginnen de voorjaarskriebels toch wel een klein beetje te komen.
Vandaag is het de eerste van de nieuwe maand, tijd dus om het nieuwste kalenderquiltje te laten zien:


Lekker fleurig, hè? Ondertussen ben ik ook nog bezig met wat voorjaarsdingen voor in de woonkamer. Natuurlijk ben ik nog druk in de weer met de lentequilt. Hier zie je hem op tafel liggen...


Zie je wat erop ligt? Ik kreeg maandag post uit Zweden, van Joke. Dit patroon om leuke kippetjes te maken heb ik op haar blog gewonnen. Leuk hè? Dus als de lentequilt af is, komen er vast een paar kippetjes voorbij...


Bij Gerda zag ik een paar keer een Banju kussen voorbij komen en ik was verliefd erop! Dus heb ik het patroon besteld. Echt een patroon om in het voorjaar een kussen van te maken. Ik kon niet de goede kleuren in katoen vinden bij ons in de handwerkwinkel, maar wel een mooie acryl. En het begin is er! Het wordt over een paar weken, als alles af is vast een fleurige, vrolijke boel bij ons in de kamer!

Tot gauw!
Anja.

 

3 opmerkingen:

 1. Wat en vrolijk quiltje
  Veel kippen maak plezier
  Leuk je haakwerk
  Heerlijk al die voorjaarskleuren
  fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja zeg inderdaad heel anders jouw maartquiltje....
  Ik hoop ook dat het snel lente wordt.... een beetje zon dat maakt alles anders....veel handwerkplezier .
  Fijne dag nog en groetjes van Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anja,
  Even een reactie op jouw berichtje op mijn blog. 5 boeken van Jennifer Chiaverini zijn vertaald in het Nederlands maar ze heeft nog ruim 10 boeken geschreven die niet meer vertaald zijn, vandaar.
  Groetjes Elle

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!