Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

dinsdag 7 februari 2012

SBS update en nieuw project(je)

Ik heb de SBS-quilt weer opgepakt. Mijn plan is om iedere week 2 blokken te maken. Ietwat ambitieus misschien, maar wie weet gaat het nog echt lukken ook! Ik had er al 8 klaar, dus in dit jaar week 5 blok nummer 9 en 10 gemaakt.

A1 - Mosaic no. 3

     

I8 - Birds in the air

 

De rechter is wat ineengefrommeld bij de kleine driehoekjes. Die had ik al een keer eerder genaaid, maar iets niet goed gedaan bij het aftekenen. Weer uitgehaald en nu dus weer in elkaar gezet. Maar dat komt wel goed als ik het ga strijken. Deze week een makkelijk blok en één met veel kleine driehoekjes. Kijken of het weer gaat lukken!

En ik ben gestart met een lentequiltje. Het komt uit een Frans tijdschrift. En het is met de techniek Cinnamon Patch. Er worden bij mijn quiltjuf ook workshops over gegeven, maar ik probeer het zelf uit te vinden. Van het uitgespaarde geld kan je weer leuke lapjes kopen, toch? En volgens mij gaat het wel lukken hoor. Kijk wat een leuke kleurtjes:


En dat terwijl het nu zo winters is! Ik ben al druk met lapjes knippen, maar laat later deze week pas meer zien. Tot dan!

groetjes Anja.

3 opmerkingen:

 1. Mooi blokjes, en wat een leuk quiltje zal dat worden lekker vrolijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn SBS ligt ook stil op het moment. Eerst maar iets afmaken en dan kan ik er dan mee verder.
  Dat quiltje met vilt staat ook nog op mijn "to do" lijstje. Toen ik die voor het eerst zag, was ik meteen verliefd. Ik heb een poos terug al vilt gekocht, maar zoals gezegd: eerst iets afmaken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een wilde plannen. LoL. Mooie blokken heb je gemaakt. Het lente quiltje wat je gaat maken is ook al zo schattig.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!