Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

zaterdag 25 augustus 2012

Weer even op gang komen...

Na de vakantie moet ik altijd weer even op gang komen. De kids zijn weer naar school, het huis moet weer even opgeruimd en schoon, een klusje hier, een klusje daar. Niet aan quiltwerk toegekomen. Maar ik vond nog een paar foto's op m'n toestel, die ik wel kan laten zien. Ik heb laatst een aantal Afrikaanse bloemen gehaakt. Ik gebruik ze nu als onderzetters. Maar ik ben van plan om er een keer een hele stapel te haken om er een tas van te kunnen maken. Kijk zo zien ze er uit:


Echt een leuk werkje om te doen. Op een rommelmarkt vond ik nog dit:


Leuk sokkengaren. Het breiwerk stond nog op de pennen! Misschien leuk voor sokken of sloffen voor de winter. Ga ik eens over nadenken.

Verder ben ik bezig om een ontwerp voor een quilt voor mijn jongste te maken en komt er een quilt van mij op een tentoonstelling! Maar daarover de volgende keer meer.

De bedoeling is dat ik vanaf dit weekend weer volop aan de slag ga met m'n hobby. Ook wil ik weer actiever gaan bloggen en bij anderen lezen en reacties geven. Ik weet hoe leuk het is als anderen reageren op je berichtjes, dus daar wil ik ook wat actiever in worden. Genoeg weer op het programma dus!

Tot gauw! Groetjes van Anja.

1 opmerking:

  1. Ik heb van de Afrikaanse bloemen ook een tas gemaakt. Dat gemeleerde garen is erg leuk om mee te werken. Dat heb ik ook nog liggen!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!