Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

dinsdag 28 mei 2013

Over opruimen en oud serviesgoed

Jullie zien wel, dat ik weinig doe in blogland en ook, moet ik bekennen, op handwerkgebied. M'n hoofd zat te vol. En m'n huis eigenlijk ook. Dus ben ik in een hevige opruimbui beland. Er gaat veel naar de oud papier container, de kledingbak, op de plank voor de rommelmarkt, op Marktplaats, de glasbak en ook de vuilnisbak. Heerlijk om dat eens te doen. Zo ongemerkt bewaar je veel te veel. Je denk, dat je het nog eens nodig zult hebben, maar vervolgens staat het jaren onaangeraakt te verstoffen. Dus momenteel ben ik behoorlijk drastisch bezig. Ze zeggen weleens: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. En het werkt! Al ben ik nog niet klaar, ik merk het verschil al. 
En ik hoop, dat als ik klaar ben met opruimen, dat ik weer heerlijk kan gaan zitten quilten en handwerken. Dat ik daar weer zin in en inspiratie voor heb. Dan kan ik jullie ook weer wat laten zien. 
Maar er is laatst nog wel íets uit m'n handen gekomen. Een cadeautje, gemaakt van oud serviesgoed. Een paar minuten werk, met behulp van een lijmpistool.


Iets lekkers erop (nee, niet zelf gemaakt, geen tijd, hahaha!)


En inpakken maar!


Weer eens wat anders dan een bosje bloemen, dacht ik zo. 

Nou, ik ga weer verder m'n computer opschonen. Die moet er ook aan geloven....

groetjes Anja.


2 opmerkingen:

  1. Heerlijk bezig, er wordt niet voor niets gezegd een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd, succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is nog eens een leuk idee!
    Groetjes, Mascha

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!