Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

zaterdag 3 augustus 2013

Give away nummer 3: kerstlapjes

Het is tijd voor de derde give away van deze zomer. Deze keer zijn het nog een keer kerstlapjes. Ik heb al genoeg kerstspulletjes liggen, ben niet van plan nog iets erbij te maken, vandaar dat ik m'n kerstlapjes wegdoe. En wil ik toch nog een keer wat maken, heb ik een goed excuus om eens een lapje te kopen....
Zo ziet het stapeltje van deze keer eruit:


Dat ziet er gezellig kersterig uit. Wie ziet hier een leuk werkje in? Laat een reactie achter bij dit bericht voor woensdag 8.00 u en maak kans om het te winnen! En zoals altijd is het ook leuk om het op je eigen blog of Facebook te melden dat deze give away er is. 

En ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om iets te vertellen over mijn andere hobby: zingen. Aanstaande dinsdag, 6 augustus, mag ik zingen in de Gereformeerde Kerk in Garderen. 


Dus als je in de buurt woont of bent: je bent van harte welkom! Het begint om 19.30 u en het is gratis (wel een collecte bij de uitgang). Als je meer wilt weten, kan je ook kijken op mijn website: www.anjavandenham.nl

Nou, ik ga nog even heerlijk zitten op ons nieuwe/tweedehandse buitenbankstel. Gekocht via Marktplaats, van onze oude slaapkamergordijnen nieuwe hoezen om de kussens gemaakt en voilĂ !


Fijn weekend!
Anja

4 opmerkingen:

 1. Hallo Anja, de lapjes van de vorige give-away zijn vandaag aangekomen. Ze zijn echt super, dankjewel. Ik laat deze dus voorbij gaan. Anderen moeten ook een kans hebben, he.
  Ik zie dat je ook zangeres bent, wist ik niet. Ga dus even kijken op je site. Helaas, woon ik wat ver uit de buurt. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil alleen mee doen als er niemand reageert ;-)
  Garderen is niet zover voor mij, maar ik ben de hele dag al druk bezet! Succes met het zingen, vind het erg knap want als ik zing rent iedereen weg :D
  Fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me heerlijk als je goed kunt zingen. Ik kan wel hard zingen, maar dan houdt het ook ook echt op ;-(
  Met kerstlapjes kan ik beter uit de voeten, dus ik doe graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je nu al aan de Kerst denkt :) Ik was toevallig vandaag aan het denken dat ik nu toch echt wel moet beginnen aan mijn Kerstproject, want anders krijg ik het niet meer af. Zingen is een leuke hobbe. Ik beperk me toch mijn huisgenoten, die dan snel vragen om aub te stoppen met zingen, hahahaha. Ik doe graag mee aan de give away.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!