Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

vrijdag 17 januari 2014

Weer lekker bezig!

Ik ben weer goed op dreef met de Kleurenfeestquilt voor m'n jongste zoon. Dit is nu af.
 
 
Boven en onder komen nog drie rijen blokken. Daarvoor heb ik alle gekleurde lapjes al geknipt klaarliggen.
 
 

De witte blokjes moet ik nog maken. Dit weekend moet dat gaan gebeuren. Dan leg ik weer twee rijen blokken klaar, stop ze in envelopjes en ik kan weer verder naaien.
En eigenlijk wil ik dit weekend ook gaan beginnen met het haken van de deken, ook wel CAL genoemd. Hierover heb ik de vorige keer verteld. Op de Facebookpagina zie je het ene na het andere begin verschijnen. In allerlei verschillende kleurencombinaties. Dan krijg je er wel zin in om te gaan beginnen! Maar eerst m'n 'taken' voor de kleurenquilt af...
 
Tot slot nog even wat anders. In februari vorig jaar deed ik op mijn blog een oproepje voor iemand uit m'n quiltgroep. Zij was bezig met een quilt en kwam tekort van een bepaald lapje. Gelukkig hadden Ida en Digna nog een stukje liggen. De quilt is helemaal afgekomen en ik kreeg laatst nog een foto van haar gemaild van de quilt. Ziehier het resultaat:


 
Mooi he? Daar is haar kleindochter vast heel erg blij mee!
Nou, ik ga weer eens aan de slag! Goed weekend!
 
groetjes, Anja.


3 opmerkingen:

 1. Een vrolijk geheel die qyilt van je zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is die Kleurenfeestquilt leuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig Anja! En wat leuk om te zien dat mijn 'lapje over' bij het quilt past, ik was het eerlijk gezegd vergeten, maar vind het heel erg leuk om nu te zien/lezen.
  Succes met je kleurenfeest, daar wordt je toch helemaal vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!