Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

zondag 23 februari 2014

Nog meer blokken klaar...

'k Word bijna gek van al die blokken. M'n ene zoon zei al: 'Vind je dat niet saai, steeds hetzelfde blok?' Ja, eigenlijk wel, maar het uiteindelijke effect is wel mooi, dat moet ik dus maar voor ogen houden. En ik doe het met liefde, want de quilt wordt voor m'n jongste zoon...
Nog twintig te gaan, het einde is in zicht. Op deze foto moeten er nog 30 aan de quilt gezet worden:
 
 
Als je door je wimpers kijkt, zie je het effect van de witte driehoekjes en vierkantjes extra goed.
En nu weer verder met de laatste rijen.
 
 
 Ik had als doel om de top klaar te hebben aan het eind van de voorjaarsvakantie. Dat is dus niet gelukt, maar er is wel een grote slag gemaakt. Donderdag heb ik weer quiltgroep. Dan zou het wel leuk zijn als alle blokken eraan zitten. De komende dagen dus maar zo min mogelijk huishoudelijke taken doen en naaien, naaien, naaien...Dan kan ik op de quiltgroep driehoekjes gaan tekenen en knippen voor de rand. Want die komt er ook nog omheen.
 
Verder ben ik lekker aan het haken. Dit is het resultaat van week 1 t/m 7 van de CAL. (Crochet A Long, zie het plaatje rechts van mijn blog, daar kan je op klikken voor meer info).

 
Dat wordt lekker fleurig, vind je ook niet? En hieronder zie je het begin van een riple-dekentje. Dat wordt voor een poppenledikantje, voor als m'n oppaskindje bij mij is. Het ledikantje van de kringloop heb ik afgelopen week een fris wit verfje gegeven. Nu nog beddegoed maken en wat poppenkleertjes. Kan ze weer heerlijk spelen...

 
Dit rokje heb ik laatst ook gehaakt, voor m'n oppaskindje. Staat echt schattig! 

 
Dus....ook al was het op m'n blog stil, m'n handen stonden niet stil. Het één heeft natuurlijk met het ander te maken ;-)
 
groetjes Anja.


3 opmerkingen:

 1. ik vind je quilt super. Leuke kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend quilt daar word je vrolijk van
  je haakwerk is schitterend

  Fijne handwerkweek vanuit Zweden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt inderdaad je handjes wel 'laten wapperen' hoor!!
  Mooi allemaal!!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!