Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

dinsdag 29 december 2015

Breien

Tegenwoordig ben ik vooral bezig met haken, maar ook het breien heb ik weer opgepakt. Na de kussens voor een vriendin heb ik zelf ook met dat garen een kussen gebreid.


Met mijn koor hebben we ook op een paar kerstmarkten gezongen. De dresscode was zwart met rode accessoires. Vorig jaar had ik al een col gemaakt met de bezemsteelsteek. Of bezemsteelhaken. Ik weet niet precies hoe je het noemt. 


Nu mijn haar lekker lang is vond ik een baret wel leuk erbij. Die heb ik gebreid. Met vier pennen en een kabelnaald. Het patroon is op zich niet moeilijk, maar je moet er wel je hoofd bijhouden. Je kunt niet ondertussen kletsen zeg maar. Daar ben ik achter gekomen....Uithalen maar weer... maar het is uiteindelijk gelukt en erg mooi geworden.De kleuren op de foto's zijn niet zo mooi, het is helderrood, het Saskia garen van de Wibra. Vind ik erg fijn om mee te werken. En ik heb er zelfs de krant mee gehaald!


Leuk, met mijn koor onder de groene partytent....

Tot de volgende keer!

Anja.


3 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er mooi uit, je baret en wat leuk zoals jullie daar in koor staan. Ik wens je heel veel goeds voor 2016 en dank je voor de blogs die ik mocht lezen. Lieve groet, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanuit Zweden wensen wij, jullie een heel gelukkig Nieuwjaar en een heel gelukkig en gezond 2016

    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!