Welkom op mijn blog. Ik ben altijd wel ergens mee bezig: met haken, quilten, handletteren, zingen of kleuren. Zoals een oud spreekwoord zegt:'Een vrouwenhand en een paardentand staan nooit stil...' Kijk mee met mijn hobby's en laat gerust eens een reactie achter.

zaterdag 13 februari 2016

Alle SBS blokken af!

De vaste volgers van mijn blog (als ik die heb...) zullen vast denken: Hoe kan dat nou, alle blokken af. Anja was toch pas op de helft? Dat klopt! Maar in mijn vorige blog zei ik al, dat er schokkend nieuws te melden was over mijn quilt. Ik heb namelijk besloten om er geen tweepersoons quilt meer van te maken. Het project is me tóch te groot. Ik ben er in de zomer van 2011 al mee begonnen. Tussendoor heb ik allerlei kleine quiltjes, babyquilts, een eenpersoonsquilt en heel veel andere dingen gemaakt. En ik had me erop ingesteld dat het jaren zou gaan duren. Maar de rek is eruit. Ik kan er niet genoeg enthousiasme voor opbrengen om hem helemaal af te maken. 
Daaromheb ik dus het besluit genomen om er een loper voor over het voeteneind van het bed van te maken. We hebben nl. altijd al een mooi crèmekleurig sprei over ons bed liggen. En daar past het mooi overheen. 
Nu had ik al zes rijen blokken aan elkaar zitten, de helft van de quilt was af. Eén rij heb ik eraf gehaald en in stukken aan de korte kanten genaaid. Ook heb ik er nog een paar blokken bijgemaakt:

I3-Dutchman's Puzzle


 J3-Farmer's Daughter


 J5-Rolling Stone


 M10-Key West Beauty


N2-Card Trick
 

Nu moet ik alleen deze blokken nog aan de rest naaien en dan is de top af!

Fijn weekend!

groetjes, Anja.

1 opmerking:

  1. Het einde is dus in zicht! Groot gelijk dat je er een punt achter zet, als de rek er uit is!
    Succes met het doorquilten.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk, dat je mijn blog bezoekt. Laat gerust een berichtje achter!